سفارش تبلیغ
صبا ویژن
در شرافت دانش همین بـس که کسی هم که آن را نیک نمی داند ادعایش می کند و هرگاه به آن منسوب گردد شادمان می شود . [امام علی علیه السلام]
عطاری عطار
  • پست الکترونیک
  • شناسنامه
  •  RSS 
  • پارسی بلاگ
  • پارسی یار
  • در یاهو
  • سیر به عنوان آنتى بیوتیک

     

    سیر یک نوع آنتى بیوتیک با کاربرد گسترده مى باشد . تعداد زیادى از انواع باکترى ها از جمله گرم مثبت و گرم منفى را از بین مى برد . ( این دو دسته از باکترى ها هر کدام داراى انواع مختلف پوشش هستند ) .

    جداول 1 8: منافع و اثرات جانبى بالقوه سیر در مقایسه با ضد میکروب هاى متداول

    شرح سیر ضد میکروب هاى متداول

    سیستم ایمنى محرک ایجاد اختلال

    در مقابل ویروس ها فعال است بله خیر

    عکس العمل هاى آلرژى کم معمولى

    عفونت هاى کندیدا دفع مى کند ارتقاء مى دهد مى دهد

    خارش احتمالى پوست بله بله

    احتمال تهوع بله بله

    احتمال خواب آشفتگى بله بله

    احتمال بروز تب خیر بله

    احتمال مسمومیت بالقوه کلیه ها خیر بله

    مقاومت باکتریها را زیاد مى کند خیر بله

    احتمال شک مرگ آور خیر بله

    احتمال صدمه به اعصاب خیر بله

    احتمال بى نظمى خونى خیر بله

    بسیارى از آنتى بیوتیک ها داراى طیف گسترده هستند و اما بعضى ها مانند پنى سیلین فقط یکى از دو گروه باکترى هاى فوق الذکر را مى کشد . دکتر طریق عبدالله ، محقق برجسته سیر از مرکز تحقیقات و کلینیک اکبر شهر پاناماى فلوریدا در نشریه پریونشن منتشر شده در اوت 1987 نوشت : سیر گسترده ترین طیف آنتى بیوتیکى را دارا مى باشد که ما مى شناسیم . سیر ضد باکترى ، قارچ ، انگل ، تک یاخته و ویروس مى باشد . پژوهشگران حتى دریافته اند که عصاره سیر خام روى موش هاى صحرایى از آنتى بیوتیک معمولى مؤ ثرتر است .

    بعضى از باکترى ها، ویروس ها، قارچها، قارچ هاى گیاهى و انگل هایى که توسط سیر و مشتقاتش کشته شده یا از فعالیت آنها جلوگیرى مى شود عبارتند از:

    . flavus aspergillus calcoacenticus acinetobacter

    aspergillus .niger aspergillus .fumigatus . cus aspergilluscandida . albicans candida. cereus bacillus . parasiticus . cryptosporidium . neoformans cryptococcus . lipolyticahansenula . coli esherichia. hansenu debaryomycessimplx herpes . 1 type virus simplex herpes. anomalahistoplasma (hcmv)virus cytomegalo human. 2 type virus . (hiv) virus immunodeficiency human . capsulatumkloeckera . b influenza . 2 type rhinovirus humanmicrococcus . elongisporus lodderomyces . apiculatamycobacterium . phlei mecobacterium . luteus , brasiliensis paracoccidoides . tuberculosis . carinu pneumocystis. 3 type virus parainfluenzarhodotorula . aeruginosa pseudomonas. vulgaris proteussalmonella . cerevisiae saccharomyces . rubra . dysenteriae shigella . flexneri shigella . typhimuriumfaecalis streptococcus. aureus staphlyococcus . virus vaccinia . gondu toxoplasma.glabrata torulopsis. .parahaemolyticus vibrio. virus stomatitis

    vesicular.

     

    سیر به عنوان آنتى بیوتیک چه نقشى دارد

    1 خوردن سیر خام باکترى هاى عفونى روده ها را مستقیما معدوم مى کند.

    2 سیر له شده در آب به صورت دوش آب (153) و یا قرار دادن سیر حبه شده در واژن عامل عفونت را در ناحیه واژن معدوم مى کند .

    3 قطره بینى سیر مستقیما ویروس هاى عامل سرماخوردگى و آنفولانزا را از بین مى برد .

    4 ترکیبات گوگردى سیر که جذب غذا شده باشد به صورت بلع یا ضماد و بعد از طریق ریه ها موجب قلع و قمع باکترى ها و ویروس هاى ریه و ناحیه برونش مى شود .

    5 آب و یا روغن سیر که روى عفونت قارچى انگشتان پا مالیده مى شود، باکترى استافیلو کاس و سایر عفونت هاى جلدى را مستقیما از بین مى برد . دکتر هیرومیشى سومى یوشى (154) و عده اى دیگر از دانشگاه تکزاس ‍ گفته اند

    چون سیر خام باعث سوختگى و آسیب به بافت ها و باکترى هاى مفید مى گردد، سیرخام به مقدار زیاد به عنوان آنتى بیوتیک نبایستى تجویز شود . تجویز سیر با دز زیاد براى مدت طولانى موجب کم خونى و آسیب به باکترى هاى مفید روده (155) مى شوند (به فصل 13 اثرات جانبى سیر مراجعه شود ) من شخصا مخالف هستم که مصرف سیر با دز پایین اثر آنتى بیوتیک کمترى از خوردن داروهاى زیاد که عوارض جانبى دارند، داشته باشد . در آزمایش هاى علمى به اثبات رسیده است که سیر طى قرن ها در معالجات بالینى انسان ها آنتى بیوتیک مؤ ثرى بوده است . همان طور که در فصول گذشته مشاهده شد امروزه نیز مصرف سیر به همان نحو ادامه دارد . همچنین بحث در مورد قضیه اثبات شده اى که فقط ترکیبات آلى سین سیر خاصیت ضد میکروبى دارد، در جریان است . آلى سین در مصرف زیاد سیر براى سلول ها مسمومیت زا و عامل سوختن پوست و یا اختلالاتى در شکم مى باشد .

     

    بهترین اشکال مصرف سیر!!؟؟

    بهترین طریق خوردن سیر به عنوان آنتى بیوتیک کدامست ؟

    بدون تردید سیر تازه خام به انواع دیگر آن مزیت دارد، چرا که حرارت دادن از خاصیت آنتى بیوتیکى آن مى کاهد . پودر سیر یا کپسول هاى سیر یا کلا فاقد اثرات آنتى بیوتیکى بوده و یا خیلى کم اثر دارند . پژوهشگران چینى دریافتند که اثر آنتى بیوتیکى روغن سیر بعد از بیست دقیقه جوشاندن کاملا از بین مى رود . دیگر پژوهشگران نیز به این نتیجه رسیده اند که خاصیت آنتى بیوتیکى سیرى که در انبار نگهدارى مى شود به تدریج کاهش مى یابد . بسیارى از اثرات دارویى سیرى که حرارت داده شده و در غذا پخته مى شود ( بجز اثر آنتى بیوتیکى آن ) باقى مى ماند . ضمنا سیر را بایستى خرد کرد و یا آن را له کرده و خورد.

     بریدن سیر باعث از بین رفتن اثر آنتى بیوتیکى سیر و واکنش شیمیایى مى باشد .

    از نظر من اشکال دلخواه با اثر آنتى بیوتیکى سیر عبارتند از:

    1 خیساندن سیر در اتانل : سیر خرد شده یا له شده که رویش را اتانل گرفته و یک شب مانده باشد .

    2 سیر در سرکه : به همان نحو بالا و به کار بردن سرکه به جاى اتانل .

    3 سیر و عسل : به ترتیب بالا و استفاده از عسل و بدون افزودن آب ، که به یک شربت سرفه با آنتى بیوتیک قوى تبدیل مى شود .

    4 سیر و آب هویج : سه حبه سیر را در شش اونس آب هویج ریخته و آن را براى مدت چهار تا شش ساعت در جایى قرار داده و بعد میل کنید .


     



    حسنعلی عطارwww.attari.ir ::: چهارشنبه 86/1/15::: ساعت 11:24 صبح
    نظرات دیگران: نظر

    بیمارى قلب و عروق و سیر

     

    بیمارى قلب و عروق ، حمله قلبى و سکته مغزى امروزه علت اصلى مرگ و میر در ممالک غربى به شمار مى رود، اکثر بیمارى ها به نحوى با شرایین ، که به علت بسته شدن رگ ها و لخته شدن با کلسترول زیاد و یا فشار خون زیاد مى باشد، ارتباط پیدا مى کند . بسته شدن خون در رگ ها به نحو زیر مى باشد، خون لخته شده مانع عبور خون به ماهیچه قلب از طریق رگ هاى تنگ ، مى گردد که قسمتى از قلب صدمه مى بیند . در سکته مغزى همین حالت در رگ هایى که خون را به مغز مى رسانند رخ مى دهد و بافت مغز به علت کمبود اکسیژن صدمه مى بیند .

    تشکیل چربى اضافى در رگ ها که پلاک  نامیده مى شود، مرحله پیچیده اى است . پیدایش زخمى در دیواره رگ بهانه اى براى تشکیل ذخیره بیشتر کلسترول ldl (176) ( لیپو پروتئین با چگالى کم ) مى شود . کلسترول ldl همانند تشکیل زنگ در آهن ، اکسیده مى شود، عکس العمل طبیعى سیستم ایمنى در مقابل کلسترول ldl اکسیده شده در رگ ها باعث بزرگ شدن مواد ذخیره شده مى گردد . زمانى که رگ باریک تر باشد تشکیل لخته آسان تر مى شود، در حالى که تمایل خون به لخته شدن بسیار متنوع است ، بعضى از اقلام رژیم غذائى و داروها موجب رقت خون مى گردند که خاصیت لخته شدن آن را کاهش مى دهند. به عنوان مثال قرص آسپرین این نقش را ایفا مى کند وبه همین علت است که پزشکان به افرادى که در خطر ابتلاى به حمله قلبى هستند به طور یک روز در میان ، قرص آسپرین تجویز مى کنند .

    بسته شدن شرایین اکثرا با فشار بالاى خون همراه مى باشد و علت احتمالى آن شاید این باشد که قابلیت ارتجاع رگ ها که فشار را در خون به وجود مى آورند کمتر گردیده است چگونه سیر قادر است از حمله قلبى و سکته مغزى جلوگیرى کند

    مراحل فیزیولوژیکى عمل سیر

    ذخیره کلسترول ldl در دیواره رگ ها کاهش کلسترول ldl

    کلسترول ldl اکسیده مى شود از اکسیدان کلسترول جلوگیرى مى کند

    کلسترول اکسیده شده ذخیره ، بزرگ تر مى شود. رگ ها قابلیت ارتجاعى خود را از دست داده و فشار خون بالا مى رود فشار خون را به حد تعادل مى رساند

    لخته هاى خون در رگ هاى باریک شده تشکیل و باعث آسیب به قلب و مغز مى شود با رقیق کردن خون ، از تمایل آن به لخته شدن مى کاهد . اگر دانشمندى رؤ یاى ایده آلى را که بر ضد مهلک ترین بیمارى زمان ما هست مى دید، آن دارویى بود که ضمن کاهش کلسترول ، کلسترول اکسیده شده در رگ ها را تغییر مى داد، فشار خون را پایین مى آورد، خون را رقیق مى کرد تا تمایل آن را به لخته شدن کم کند، متوجه مى شد که آن دارو چیزى جز سیر نمى باشد که در حقیقت هر چهار عمل فوق الذکر را انجام مى دهد و بعضى از خواص آن به خوبى داروهاى داروخانه اى کارآیى دارند.

     

    خوردن سیر جهت کاهش کلسترول

    چنانچه جهت کاهش کلسترول خون سیر مصرف مى کنید، انتظار شفاى آنى نداشته باشید، در حقیقت مترصد مشاهده افزایش مقدار بیشتر در اولین ماه مصرف باشید و پس از آن کاهش خواهد یافت ، پژوهشگران از علت این امر بى اطلاع هستند اما دکتر لو از دانشگاه پزشکى لوما لیندا  در کالیفرنیا نظر داد که ابتدا به علت جدا شدن چربى از بافت یا از کبد و راه یافتن به جریان خون مقدار آن را زیادتر نشان مى دهد ولى بتدریج وضع تغییر مى کند .

     

    سیر خون را رقیق مى کند

    سیر، حتى در رژیم هاى غذائى متوسط باعث رقت خون و کاهش عامل لخته شدن آن در رگ ها مى گردد. در اواسط 1970 اثر سیر مورد توجه جامعه دانشمندان قرار گرفت . پژوهشگران هندى اعضاى فرقه مذهبى جین (jin) را مورد مطالعه قرار دادنند که گروهى مطلقا از خوردن سیر و پیاز امتناع داشتند در حالى که گروه دیگرى مقادیر زیادى از آنها را مى خورند و گروه سومى هم مقدار بینابین پیاز و سیر را مصرف مى کردند در حالى که وضعیت هر سه گروه مشابه مى بود، براى مطالعه اثر سیر ایده آل بودند . هر نفر از گروه دوم در هفته بیش از یک پوند پیاز و حداقل هفده حبه سیر خورده بود . خون این گروه کمتر از دو گروه دیگر مایل به لخته شدن بود و خون گروهى که اصلا سیر نخورده بود، بیشتر تمایل به لخته شدن داشت . اهمیت بالینى این طرز رقیق شدن خون در یک آزمایش بالینى روى بیمارانى که داراى عارضه متناوب نارسایى خون به عضلات پا و اندام تحتانى بودند انجام شد . در این شرایط که تواءم با تصلب شرایین ، درد در کفل و ساق پا در اثر کمبود جریان خون به علت تنگى رگ ها ایجاد شده ، مى باشد . سیر به طور شایانى وضعیت راه رفتن طولانى آنها را بهبود بخشید.اجرا کنندگان خاطر نشان کردند که اثرات سیر پنج هفته پس از اجراى برنامه و کمک گرفتن از محرک رقیق کننده شروع گردید. این نتیجه به دست آمد که خون رقیق شده قادر است بهتر در رگ هاى تنگ شده جریان یابد . به نظر آمد که مصرف سیر خام و یا پخته تفاوت کمى در رقیق کردن خون دارد . گروهى از پژوهشگران روى بیست نفر بیمارى که تاکنون ناراحتى قلبى داشته اند بررسى کردند، بیماران به مدت چهار هفته چه به صورت خام و چه به صورت پخته سیر مى خوردند سپس فعالیت فیبرى نولیتیک  خون (معیار تمایل خون به لخته شدن ) آنها اندازه گیرى شد . پس از شش ساعت از خاتمه مصرف سیر فعالیت مذکور افزایش یافت .یعنى تمایل کمترى به لخته شدن وجود داشت . براى افرادى که سیر خام مصرف کرده اند 72 و براى کسانى که سیر پخته خورده بودند 63 و این میزان تا دوازده ساعت پس از خوردن آخرین سیر یکنواخت باقى ماند، میزان ها در طول هفته چهارم آزمایش شروع به بالارفتن نمود . در روز بیست و هشتم که فعالیت فیبرى نولیتیک گروهى که سیر خام خورده بودند 85 و فعالیت فیبرى نولیتیک گروه سیر پخته خورده به بیش از 72 بالغ گردید .

    صحبت این نیست که کدام ماده سیر خون را رقیق مى کند، ماده اجوئن همانند آسپرین خون را رقیق مى کند اما مقدار آن در ترکیبات سیر نامشخص ‍ است ، ساپر پژوهشگران گفته اند که آلى سین عامل رقیق کننده خون است .

     

    سیر فشار خون را کاهش مى دهد

     

    حداقل در هفده مورد آزمایش بالینى به اثبات رسیده است که سیر فشار خون را کاهش مى دهد . این آزمایش ها در سال 1994 توسط پژوهشگران دانشگاه آکسفورد انگلستان انجام شد و نتیجه حاصل حاکى از کاهش نسبى فشار خون بود . با دز 600 تا 900 میلى گرم پودر سیر (معادل 3.1 حبه سیر ) در روز براى دوازده هفته ، کاهش انقباضى  خون تا 7.7 درجه و کاهش انبساطى  آن تا پنج درجه برآورد شد . فشار خون معمولى از 90/140 درجه کمتر و فشار خون خطرناک 115/180 بیشتر است . اکثریت فشار خون هاى بالا بین دو حد فوق الذکر در نوسان هستند . بنابراین مصرف سیر در این حد فقط مقدار جزئى فشار خون را تنظیم مى کند .

    البته تجویز سیر با دز بیشتر اثرات بیشترى خواهد داشت . در آزمایشى (غیر از تحلیل جامع ) با تجویز 4/2 گرم (کمتر از حبه سیر کوچک ) پنج ساعت پس از خوردن آن فشار انبساطى خون به میزان 16 درجه کاهش یافت البته بیماران تحت بررسى داراى فشار خون بالا بودند . در آزمایش دیگرى به بیماران ده گرم سیر تازه در روز که 12 تا 15 برابر دزى بود که در آزمایش ‍ اکسفورد داده شده بود به بیمارانى که داراى فشار خون بالا نبودند داده شد که نتیجه بهترى در برداشت . باید بدانیم که سیر حتى اگر فشار خون از جمله : ورزش ، کم کردن وزن ، رژیم غذائى کم چربى ، محدودیت مصرف نمک ، غذاى مکمل با افزودن کلسیم ، منیزیم ، پتاسیم ، روغن هاى ماهى ، کاهش استرس ، ترک سیگار و مشروبات الکلى ، کافئین جایگاه والایى را کسب کرده است .

     

    درمان تصلب شرایین ( atherosclerosis treating )

    همان طور که اشاره شد سیر قادر است عوامل خطرناک موجب تصلب شرایین : کلسترول ، چربى هاى اکسید شده ، چسبندگى خون و فشار بالاى خون را کاهش دهد. سیر مى تواند تصلب شرایین را درمان کند، همانگونه که دیوسکرایدز یونانى در دو هزار سال پیش چندین آزمایش روى حیوانات و دو آزمایش روى انسان انجام داد به این نتیجه رسید که حیواناتى که همراه با رژیم غذائى سیر را نیز مصرف کرده اند مشکلات تصلب شرایین کمترى از آنها که سیر نخورده اند، داشته اند. لازم به یاد آورى است که خوردن پیاز تا حد زیادى همین خاصیت را دارا مى باشد .

     



    حسنعلی عطارwww.attari.ir ::: جمعه 85/7/21::: ساعت 5:5 عصر
    نظرات دیگران: نظر

    مجموعه اطلاعات دیگرى در تاریخ انگلستان نیم قرن پس از جرارد توسط نیکلاس کال پپر نوشته شد . بر خلاف جرارد که از طبقه بالاى اجتماع بود و داروهاى مرسوم زمان خود را شرح مى داد، کال پپر مردمى بود و با فقرا کار مى کرد و بین آنها زندگى مى کرد و نوشته هاى او پیوسته توسط مؤ سسات زمان خود انتقاد مى شد . ضمنا او منابع عربى را مورد مطالعه قرار داد که سایر همکارانش از آن دورى مى کردند . او مرد عمل بود و از طریق سیستم گیاه گرایى و وسایل دارویى آموزش دید، نه از طریق کتاب و پزشکان دیگر .

    کال پپر خیلى از موارد استفاده سیر را همانند جرارد با افزودن نکاتى بر آنها و توضیحات دیگر در مورد عوارض جانبى سیر بیان کرد . علاوه بر موارد ذکر شده توسط جرارد و نکات دیگرى به شرح زیر عنوان کرد:

     

    1 قاعدگى زنان را بهبود مى بخشد ( مصرفى که او ممکن است از ماماهاى زمان خود و یا از طب عرب فرا گرفته باشد ) .

    2 - با بیحالى و خستگى مبارزه مى کند .

    3 حفاظت در برابر طاعون ( با وجودیکه در آن زمان در انگلستان شایع بود، جرارد از آن نامى نبرده بود ) .

    4 مفید براى جراحات و زخم ها .

    5 استفاده خارجى باعث رفع لکه هاى پوستى مى شود .

    6 رسانیدن و از بین بردن تاول ها و ورم ها .

    7 مؤ ثر در برابر تشنج و انقباضات ماهیچه اى و شکمى .

    8 مؤ ثر در معالجه هموروئید .

    9 کال پپر در موارد مصرف زیاده از حد سیر هشدار داده و گفته است : افراد با طبع گرم و خشک از خوردن سیر وضع بدترى پیدا مى کنند . او به خصوص در مورد خاصیت خشک کنندگى سیر تاءکید کرده و اظهار داشته که افراد تشنه کام و مایع طلب نبایستى سیر بخورند.

     

    سکنه اسپانیایى مکزیک و اهالى جنوب غربى آمریکا با خود سیر آورده بودند که هم مصرف غذائى داشت و هم درمانى و در حال حاضر در مکزیک و جنوب غربى آمریکا سیر کاشته مى شود . کالیفرنیا بیشترین تولید سیر را دارا است . در سرتاسر جنوب غربى به عنوان داروى سنتى جهت سرفه از آن استفاده مى شود . مردم روزانه چهار تا پنج حبه سیر را جهت بهبود سرفه مزمن همراه با مخاط غلیظ، مى خورند.

     

    کوک سیر را محرک مؤ ثر و نافع براى موارد سرما خوردگى توصیف کرد . او لیست زیر را درباره خواص سیر توصیه کرده است :

    1 داروى خلط آور سرفه ، اعم از مزمن و حاد .

    2 تحریک کننده هضم براى معده هاى تنبل و خسته

    3 درمان کرم ها

    4 داروى ازدیاد قاعدگى گیاهى که قاعدگى فرو نشانده را ارتقاء مى دهد

    5 مایعى براى درمان کرى

    6 معالجه افسردگى هاى ناگهانى

    7 داروى معالجه براى دردهاى مفاصل و ماهیچه اى (مصرف خارجى )

    کوک هم مانند پزشکان قبل از خود مصرف زیاد و بى جاى سیر را منع کرده و گفته است که مصرف زیاد آن ممکن است به تحریک بى حد و بر افروختگى صورت و سردرد منجر شود . ضمنا هنگام تورم یا تحریک حاد نباید سیر خورد، تحت هیچ شرطى براى مدت طولانى نباید مصرف شود .

     

    گیاه شناسان چینى موارد استفاده از سیر را به شرح زیر اظهار داشته اند:

    1 انگل هاى روده

    2 بیمارى هاى ناشى از کرم قلاب دار و کرم ریز سنجاقى

    3 عفونت هاى قارچى ، کچلى

    4 مسمومیت ها

    5 اسهال و دیسانترى

    6 سل

    7 سرفه ها

    8 سرفه شدید یا سیاه سرفه

    9 آسم

    10 برونشیت

    11 سرماخوردگى

    12 نفخ

    13 ناراحتى هاى پوستى

     

    علائم سردى و گرمى در طب چین

    در دادن سیر به بیمار توجه کنید اگر علائم گرمایى وجود دارد بسیار محتاط باشید و از تجویز سیر خوددارى کنید و از الگوى کمبود yin استفاده کنید .

    علائم گرمایى : تندى ضربان نبض ، صورت قرمز، دست و پا گرم ، طالب غذا و نوشابه سرد، تشنگى ، زبان قرمز با پوشش زرد .

    علائم سرمایى : ضربان نبض کند، پریدگى رنگ رخسار، دست و پاى سرد، طالب غذا و نوشابه گرم ، زبان صورتى با پوشش سفید .

    علائم کمبود yin: ضعف ، سرگیجه ، لکه هاى اطراف چشم ، نبض باریک مثل یک نخ ، ضربان نبض تند، عرق در هنگام خواب ، بى خوابى و بى قرارى ، دست و پاى گرم و صورت قرمز .

     

    مسمومیت با سرب ( poisoning lead )

    پژوهشگران نشان داده اند که سیر خام جهت رفع مسمومیت بیمارانى که از سرب ناشى از آلودگى صنعتى مسموم شده اند، مؤ ثر است . به چنین بیمارانى روزانه دو حبه سیر خام مى خورانند .

     

    - جلوگیرى از ابتلاى به سرماخوردگى عمومى : چند حبه سیر را کوبیده ، آب آنرا گرفته و با ده برابر آب مخلوط کرده جهت جلوگیرى از سرماخوردگى و آنفولانزا، بینى را شستشو دهید .

    2 شربت سیاه سرفه : حدود ده حبه سیر پوست کنده را له کرده و یک فنجان آب داغ به آن افزوده و بعد از 5 تا 6 ساعت مقدارى شکر به آن اضافه کرده و از 2/1 تا یک قاشق پر به بچه بدهید.

    3 دیسانترى : خوردن دو حبه سیر خام به قطعات کوچک طى 24 ساعت براى 5 تا 6 روز .

    4 دمل ها (boils ): مقدارى سیر را کوبیده توسط بانداژ روى تاول قرار دهید .

    سادگى این نوع معالجات نشانگر آسانى مصرف سیر به عنوان دارو بوده و امکان عملى بودن این روش ها را براى معالجه بیمارى هاى عادى فراهم مى کند .

     



    حسنعلی عطارwww.attari.ir ::: جمعه 84/12/5::: ساعت 11:55 صبح
    نظرات دیگران: نظر

    نوشته هاى دیوسکرایدز به عنوان علم نظرى شناخته مى شود و معمولا از اظهار روزنامه نگارانه که یک روش درمانى را بر دیگرى ترجیح مى دهد، پرهیز مى نمود . جالب توجه اینکه براى سیر استثنایى قائل شده که جهت معالجه مارگزیدگى منحصرا سیر را توصیه کرده ، نه چیز دیگرى را . در این کتاب خواهیم دید که از سیر در فرهنگ هاى مختلف جهت دفع سموم ناشى از گاز و نیش مارها و حشرات و زنبور و عقرب نام برده شده است و او موارد زیر را که از سیر له شده و در اتانل خیسانیده شده با ذکر جمله (17)otherwise unless توصیه کرده است :

    1 براى دفع گاز

    2 درمان گاز گرفتگى سگ ها و جلوگیرى از هارى

    3 درمان سرفه مزمن

    4 مخلوط با کندر براى دندان درد

    5 تمیز کردن رگ ها و جلوگیرى از تصلب شرایین

    6 مخلوط سیر له شده با زیتون سیاه به عنوان مدر

    7 مخلوط با نمک و روغن براى تورم پوست

    8 مخلوط با عسل براى خال و جذام

    دیو سکرایدز هم مانند بقراط در مورد عوارض جانبى سیر مى گوید: سیر مى تواند از طریق خشکى به معده زیان برساند و موجب عطش شدید شود.

     

     



    حسنعلی عطارwww.attari.ir ::: جمعه 84/12/5::: ساعت 11:32 صبح
    نظرات دیگران: نظر

    جان جرارد (gerard john )

    مشهورترین گیاهان انگلستان در کتابى به نام تاریخ نباتات در سال 1597 توسط جان جرارد جمع آورى شد . او به طور معمول به متون کلاسیک و داروهاى متداول آن زمان ، توجه داشت و از ذکر اطلاعات مردم عوام خوددارى کرده است . او سیر را فوق العاده شفا بخش دانسته و مصرف آنرا براى معالجه در شرایط زیر توصیه کرده است :

    1 براى مخاط زیاد و براى سرفه هاى مزمن همراه مخاط غلیظ ( بر خلاف سرفه خشک )

    2 براى گرفتگى صدا

    3 همراه برگ انجیل و زیره سبز (38) براى گزش حشرات و نیش زنبور

    4 براى مارگزیدگى و سایر مسمومیت ها

    5 براى دفع گاز (آنرا شکسته و به صورت گاز خارج مى کند ) .

    6 تجمع مایع در یک نقطه از بدن در اثر سرماخوردگى

    7 جوشانیدن سیر با شیر براى دفع کرم ها

    8 جهت پیشگیرى از سرایت بیمارى هاى مسرى

    9 براى شوره و پوسته شدن پوست کودکان



    حسنعلی عطارwww.attari.ir ::: دوشنبه 84/11/24::: ساعت 5:47 عصر
    نظرات دیگران: نظر

    جالینوس (galen )

    بدون تردید جالینوس بزرگترین پزشک یونانى روم است که روش بقراطى را حیات دوباره بخشید. نوشته هاى او تا قرن شانزدهم بر طب اروپا و بیش از هزار سال بر طب عرب حکم فرما بود . جالینوس تخصص خود را مدیون سیر مى داند که در دوران جوانى طبیب گلادیاتورهاى یک شهر بود . او توجه بزرگان روم را با ابداع نوع پانسمان براى سربازان زخمى و نجات تعداد زیادى از گلادیاتورها به خود جلب کرد . او زخم هاى در حال خونریزى را با خمیر و لایه هاى سیر پانسمان کرد و آنها را با پارچه بست و سپس پماد را با اتانل و سیر تر و تازه نگهداشت .



    حسنعلی عطارwww.attari.ir ::: دوشنبه 84/11/24::: ساعت 5:44 عصر
    نظرات دیگران: نظر

    GARLIC

    سیردرمانی بدون بو

    پیامبر (ص) و امام علی (ع): سیر 70 خاصیت دارد.                       جالینوس: سیر معجون فقرا است.

    سیر ، پنی سیلین گیاهی است و خام آن قوی تر از پنی سیلین و تتراسیکلین می باشد ( آنتی بیوتیک قوی است) .

    سیر درمان کننده امراض زیر می باشد.


     

    1. کلسترول خون
    2. تری گلیسرید

    3.      غلظت خون

    1. تصفیه کننده  صدا
    2. وزن زیاد و شکم بزرگ
    3. حملات قلبی و درد قلب
    4. بوی بد دهان
    5. سکته مغزی
    6. سیر ضد باکتری است
    7. درد مفاصل و ورم آن
    8. آنفولانزا و سرما خوردگی
    9. سرفه های شدید
    10. ضد سرطان است
    11. قوی ترین ضد آلرژی است
    12. اسپاسم و گرفتگی عضلات
    13. جلوگیری از رویش موی سفید
    14. ضد انگل می باشد همراه با شیر
    15. ضد میکروب است
    16. مننژیت (سرسام) شفای 68% بیماران در چین
    17. عفونتهای قارچی ( 140 سال پیش آقای پاستور با عصاره سیر قارچهای ظرف آزمایشگاهی را نابود شده یافت)
    18. تنظیم قاعدگی 
    19.  فشارخون
    20. .کنترل ریزش مو
    21. مفید برای رماتیسم                


     

              سیر درمانی با روشی ابداعی و بدون بو (یکبار در روز)

    طرز و میزان مصرف :

    یک حبه  سیر جنوب  ( به اندازه یک کپسول 500 میلی گرم) را له کرده و روی زبان قرار دهید  و بلافاصله دو لیوان آب خنک بنوشید    (یا یک لیوان آب خنک + یک لیوان شیر گاو خنک یا عرق کاسنی شاه تره خنک برای کسانی که گرم مزاج هستند و به سیر حساسیت دارند. )

                 زمان مصرف : نیم ساعت قبل از صرف غذا ( بخصوص صبحانه)

    صفحه 9 " گذری بر: گیاهان داروئی شوشترٌ    

     

    عوارض استفاده زیاد از سیر در مدت طولانى عبارتند از:

    1 اسهال

    2 نفخ معده

    3 بر افروختگى صورت

    4 تحریکات معده

    5 سر درد

    6 سوزش مرى

    7 داغى بدن

    8 میل جنسى مفرط

    9 ناخوابى

    10 تهوع

    11 ضربان تند قلب

    12 تاول پوست

    13 ناراحتى پوست

    14 استفراغ

     



    حسنعلی عطارwww.attari.ir ::: جمعه 84/11/21::: ساعت 8:48 عصر
    نظرات دیگران: نظر


    لیست کل یادداشت های این وبلاگ

    >> بازدیدهای وبلاگ <<
    بازدید امروز: 40

    بازدید دیروز: 75 کل بازدید :621745

    >>اوقات شرعی <<

    >> درباره خودم <<
    عطاری عطار
    حسنعلی عطارwww.attari.ir
    قال رسول الله صلی الله علیه وآله وسلم:العلم علمان:علم الادیان و علم الابدان. تنها دو چیز علم هستند:علم آگاهی به دین و علم آگاهی به بدن. هر دو هفته یکبار مطالب رو آرشیو می کنم.شما می تونید مطالب رو به صورت جداگانه در قسمت آرشیو ببینید.

    >>فهرست موضوعی یادداشت ها<<

    >>آرشیو شده ها<<


    Javascripts


    >>لوگوی وبلاگ من<<
    عطاری عطار

    >>لینک دوستان<<
    عاشق آسمونی
    فصل انتظار
    پردیس
    شبکه اطلاع رسانی آموزه - AMOOZEH.NET
    جلوه محبوب
    مبادا روی لاله ها پا گذاریم
    ● بندیر ●
    پرورش شتر مرغ
    کوهپایه
    لبـــــگزه
    گل دختر
    یادداشتها و برداشتها
    .: شهر عشق :.
    زنبور در ما نی در جهان
    جرعه ای از شراب عشق
    آدمک ها
    عاشقانه
    ماه ومهر
    خشکبار و آجیل نوروزی

    صل الله علی الباکین علی الحسین
    نوشته های یک ناظم
    سیاه پوش حسینیم ( نم نم بارون )
    آرامش جاویدان در پرتو آموزه های اسلام
    دوزخیان زمین
    جمهوریت : طنز سیاسی و اخبار داغ سیاسی ، تصویری
    .:: گاواره ::.
    تعقل و تفکر
    بوی پیراهن یوسف
    شاهد
    کشکول
    عکس روز
    شهید سید محمد شریفی
    من هیچم
    طعم شیرین دو دقیقه
    اموزش . ترفند . مقاله . نرم افزار
    پله...پله...تا خدا!
    فلک را سقف بشکافیم
    دنیای امروز ما
    خلوت تنهایی
    غیر از خدا هیچ مخواه
    زیبایی سایه خداوند بر کهکشانهاست
    وبلاگ ایران اسلام
    ســـــاوالـــــــــــان
    چند کیلو امیدواری
    مادرانه
    باسیدعلی‏تافتح‏قدس‏ومکه
    خانواده
    با کریمان کارها دشوار نیست
    cherchill59
    آلوچه در ایالت واشنگتن
    سایت دانشجویان برق الکترونیک شوشتر
    سایت اطلاع رسانی رحمت سخنی
    پیامهای من
    دایره المعارف کوچک دینی
    گیاهان دارویی
    طب قدیم + طب قرآنی = درمان
    آهستان
    بزمانه
    بچه دانشجو !
    اجتماعی سیاسی : علی ع بخاطر عدالت کشته شد.
    شوشتر نما
    سایت پی سی دانلود
    وبلاگ در حال تعطیلی عنوان لازم نداره؟!؟
    «کشکول»
    Young Astronomers Club باشگاه منجمان جوان
    کوچه های قلبم
    صفحه ای فقط برای خودم
    فقط عاشقا بخونن
    هزار و یک شب
    کلرجی من
    عقیدتی ، سیاسی پایگاه بسیج حضرت صاحب الزمان علیه السلام
    گیاهان سحرآمیز
    محسن داداشی
    بی نشان
    جاودانگی
    دانش نامه ی آزاد
    واحد پاسخ به سوالات دینی
    پایگاه مهدویت حجة الاسلام سلیمیان
    عاشقی تنها از دیار گرما : اهواز - شوشتر
    می نویسم تا زنده بمانم

    >>لوگوی دوستان<<

    >>موسیقی وبلاگ<<

    >>اشتراک در خبرنامه<<
     

    >>طراح قالب<<